torsdag 30 mars 2017

CGs för att fira

Igår var vi jobbarkompisar på restaurang för att fira ett bra utfört projekt som nu är driftsatt och i full gång utan problem, peppar, peppar....

Vi gick på CGs en Luleårestaurang känd för sin goda mat och dryck. Jag valde oxfilé med bea och spenatstuvning, dessutom hade jag velat ha stekta grönsaker men det kunde de inte erbjuda utan det blev bakade rödbetor och en sallad istället. Som vanligt tycker jag att det är dåligt när restauranger inte har bra substitut till potatis, rödbetor är jättegott men var faktiskt ingen wow-upplevelse till oxfilén. Oxfilén däremot fick full pott - perfekt stekt - men jag hade inte förväntat mig något annat på en köttrestaurang och bearnaisesåsen var toppklass den också.

Till efterrätt valde jag en rätt som hette Choklad och förväntade mig en riktigt god choklad-upplevelse. Men även där blev jag lite besviken då efterrätten mest smakade Havtorn pga havtorssorbeten som tog över hela tallriken och smakupplevelsen. Teet däremot ska de ha beröm för, gott te som serverades i en liten tekanna. Me like!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar