onsdag 23 augusti 2023

Kristallbröllop

I fredags hade vi 15-årig bröllopsdag, kristallbröllop är det visst då. Och självklart åt och drack vi lite godare för att fira våra 15 år som gifta. Jag brukar ju säga att allt som kan firas ska firas och det är ju verkligen värt att fira.

Vi började med våra respektive favoritdrycker ute på en solig och varm altan. Så härligt med varma augusti-dagar och kvällar, förhoppningsvis blir hela hösten så här fin. När vi njutit klart ute i solen gick vi in och fixade middagen tillsammans.


Vi började med en god och fräsch Asiatisk Toast Skagen. Den har vi gjort förut men jag har glömt ge er receptet. Men den som väntar på nå gott.... Jag älskar verkligen asiatiska smaker och framför allt sesamolja. Så till varmrätten gjorde jag två olika sallader med asiatiska smaker, en med gurka och chili och en med vitkål. Även de receptet kommer snart.


Förutom salladerna åt vi oxfilé, potatisgratäng och pepparsås till varmrätten. Alltså perfekt stekt oxfilé - hur gott är det?

Sedan var vi så mätta och trötta så det blev ingen efterrätt. Annars brukar jag ju oftast vilja ha en trerättersmiddag när vi firar saker. Men den här gången nöjde vi oss med två.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar