onsdag 10 april 2024

Vitaminer, semester och jobb

Då är vi redan halvvägs in i arbetsveckan. Så skönt att den går fort för på lördag flyger jag till Stockholm och jag längtar. Under helgen blir det shopping, promenader och mys. Hoppas vädret är med mig, jag vill ha sol och värme. Men enligt prognosen verkar inte min förhoppning om fint väder slå in.

Jag smyg-åker ner redan på lördag men den verkliga anledningen till resan är en konferens på tisdag, den första med "min" nya systemleverantör. Blir spännande att se hur den är upplagd och hur mycket bra info och inspiration jag tar med mig hem.

Dessa inspirationsdagar var en av sakerna jag saknade på mitt senaste jobb (en sejour på 2 år). Jag är van vid och tycker om omvärldsbevakning, kompetensutveckling och inspiration. Det ger så mycket till det vanliga dagliga arbetet. Så jag är så nöjd att det på mitt nya jobb åter igen verkar vara en självklarhet. Dessutom blir det kul att träffa mitt team igen, det var ett tag sedan jag var till Kiruna och träffade dem.

Alltså jag måste tipsa om apelsiner. Hur saftiga och goda är dem inte nu?! Jag äter flera per dag. Jag hade inte koll på att de var så goda nu, men såg på Instagram om nån som tipsade. Så nu tipsar jag vidare.


C-vitamin från apelsiner och D-vitamin från solen. Hur härligt. Men bilden nedan med den härliga solen är från nån dag sedan, idag är det grått och regnigt. Det enda positiva med regnet är att jag hoppas att den tar bort snön. Vi har så mycket snö kvar. 

Jag längtar ju tills vi kan sitta i vår myshörna på altanen där det alltid är så varmt. Perfekt ställe under våren och början av sommaren, men alldeles för varmt under högsommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar