tisdag 15 april 2014

Vill ni ha chips?

Det börjar bli dags för en tävling, eller hur?
Nu har ni möjlighet att vinna Estrellas nyhet Västkustchips Mild o Krämig Lök

De är grytfriterade i jordnötsolja och jag har tidigare frågat Estrella varför de använder jordnötsolja. 
Här kan ni läsa svaret. Trots svaret från Estrella och allergisköterskan så vågar jag inte ge Ida av chipsen.
Här kan ni läsa vad jag tidigare har skrivit om Västkustchips.
********TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD********

För att vara med och tävla om chipsen 
vill jag att ni i kommentarerna ger tips på nå gott att äta till påsk. 

1:a pris 
10 påsar chips
2:a pris 
6 påsar chips
3:e pris 
2 påsar chips

Tävlingen pågår till Påskdagen, söndag 20 april, och vinnarna presenteras på måndagen.

Lycka till!

********TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD********

10 kommentarer:

  1. Paltfest. Kokt palt, stekt palt. Tillbehör: stekt fläsk/bacon, stekt lök, champinjoner, örtsalt, smör o sylt.

    SvaraRadera
  2. Mitt tips, vegetarisk paella, fylld med olika goda grönsaker,
    gul och grann, helt perfekt påskmat, tycker jag!
    Ha det så gott/Marie
    ragna_marie@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Morotspannkaka & stekfläsk! Stek först fläsket. Fettet som blir i pannan steker du sedan morotspannkakan i. Den består av ett mos av kokta potatisar och morötter som alltså läggs i pannan och steks som en stor, fem cm tjock pannkaka som får härligt frasig och god yta och varmt inre. Mums!

    Helen W

    starhillo@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. Mammas gubbröra är ett måste på påskbordet!
    Mvh Nanna
    nannaeATlive.se

    SvaraRadera
  5. Ett måste på påskbordet är Janssons frestelse.

    Christina.kicki.berglund@gmail.com

    SvaraRadera
  6. påskmat i all ära, men påsken för mig som är en liten gottegris innebär även mumsiga sötsaker och detta är en enkel och rolig liten dessert. Man skär av toppen på ett kinderägg och fyller med egengjord eller köpt vit chokladmousse och toppar med en klick lemoncurd som ser ut som en löskokt äggula. Mmm smaskens!

    sofie_ahlstrom88@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Det bästa att äta till påsk är Estrellas västkustchips. Ojojoj vad gott. En kall öl till det och påsken är komplett...

    SvaraRadera
  8. Jag älskar persikor och till påsk passar dom ännu bättre med sin gula fina färg.
    Så får säga; pavlova med lemoncurdgrädde. Dekorerad med persikor. ♥

    ruffley@live.se

    SvaraRadera
  9. Hittade din äggfria rulltårta, så jag kan göra klassiska påskbakelser - rulltårteskivor med vispgrädde och konserverade persikohalvor :) blir efterrätt imorron...

    SvaraRadera
  10. Till påskkvällen tycker jag det är gott att lyxa till det lite med kex och olika ostar. Såklart blir det även lite målade ägg också! :)
    irene.helmersson@live.se

    SvaraRadera