Sidor

torsdag 18 februari 2010

Skinktoast

Åh vad jag är sugen på att laga nån god mat eller baka nå roligt...och semlor är jag sugen att baka...och äta. Barnen haft magsjuka i omgångar sedan i lördags och då är det inte så kul eller vidare smart att göra nå stora utsvävningar i köket. Men när alla är friska då ska det bakas och ätas semlor. I söndags på Alla hjärtans dag gjorde jag hjärtformade skinktoasts till förrätt i alla fall.

Skinktoast
0,5 dl crème fraiche
0,5 dl philadelphiaost
4 skivor skinka
salt o peppar
4 skivor formfranska

Klipp eller skär skinkan i småbitar.
Blanda ihop crème fraiche, philadelphiaost och skinka.
Krydda med salt och peppar eller annan favoritkrydda.
Smöra brödet och rosta dem i 225 grader några minuter. Ta ev. ut hjärtan med pepparkaksformar före du smörar.
Klicka ut skinkröran på brödet.
Garnera och servera.

1 kommentar:

  1. En kanonförrätt! Enkelt och går snabbt att göra.
    Tack för tipset!
    / matkirurgerna.blogspot.com

    SvaraRadera