Få lite Matro
Sidor
(Flytta till ...)
Startsida
Om mig
Kontakt
▼
tisdag 1 januari 2019
Coeur de filet provencale
›
Vi är experter på helstekt kött i ugn, eller vi gör det i alla fall rätt ofta av både nöt- och älgkött. På nyårsafton ville jag servera det ...
Nyår 2018/2019
›
Vilken mysig dag och kväll vi hade i går! Vi började med eftermiddagsfika hos Olivia i hennes fina lägenhet och sedan åkte vi hem i snöst...
måndag 31 december 2018
Saffranssnitt med russin
›
Har ni nyårsförberedelserna under kontroll? Har du kvar något paket saffran? Annars är det nog läge att köpa ett paket så att du kan baka...
lördag 29 december 2018
#fuckcancer
›
Som jag skrev tidigare så var det en annorlunda jul i år och det var för att en högt älskad och underbar människa saknades. Min pappa somnad...
3 kommentarer:
Dinner for two
›
I onsdags var jag och Leif ensamma hemma vid middagstid så då passade vi på att äta och laga god mat tillsammans. Något som vi båda älskar. ...
fredag 28 december 2018
Saltlakritschokladfudge
›
Än är det inte för sent att göra julgodis. Hinner man inte allt före jul så har man ju en härlig ledighet efter jul att fixa godsaker på. ...
Julfika med vänner
›
I går var jag ut o åt med två barndomskompisar, som så ofta när vi träffas så är det pasta som gäller. Så himla gott, största problemet är a...
‹
›
Startsida
Visa webbversion