Få lite Matro
Sidor
(Flytta till ...)
Startsida
Om mig
Kontakt
▼
onsdag 31 december 2008
Helstekt älgfilé
›
Till varmrätt helstekte vi en älgfilé som vi hade fyllt med vitlöksost och sedan virat bacon runt. Till det åt vi sallad och potatisgratäng....
Brie med fikonmarmelad
›
En bit brieost med fikonmarmelad serverades tillsammans med de andra förrätterna - krustader och tunnbröd . Brie med fikonmarmelad 50 g bri...
Varma tunnbröd med ost och skinka
›
Även den här förrätten hörde vi receptet på Radio Jämtland. Varma tunnbröd med ost och skinka 2 halvor mjukt tunnbröd 4 skivor parmaskinka e...
Krustader med ädelost och rödvinbärgelé
›
Förrätten bestod av tre olika snittar med ost. Förrättsreceptet hörde vi på Radio Jämtland. Fyllda krustader med rödvinbärgelé och god ädelo...
Nyårsmiddag
›
Det har inte blivit mycket matlagning den här veckan i Jämtland, vi har blivit bjudna på mat mest varje dag. Idag har vi dock hjälpts åt med...
onsdag 24 december 2008
Whiskysill
›
I år var jag sugen att prova en ny sorts sill och eftersom jag är gift med en whisky-samlare passar det med whiskysill. Receptet hittade jag...
tisdag 23 december 2008
Pajskal med caprese och pestofyllning
›
I år firar vi jul i Jämtland, bl.a. med en italienare så det är kanske lite vågat att bjuda på tomat, basilika, pesto och mozzarella. Det lä...
‹
›
Startsida
Visa webbversion