tag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post7594628320298529650..comments2024-03-23T15:47:22.685+01:00Comments on Få lite Matro: FillimpaSarahttp://www.blogger.com/profile/17837454286204459100noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post-30141193010945197972009-07-26T18:06:57.200+02:002009-07-26T18:06:57.200+02:00Vad kul att du tycker om mina recept.
Leila har ...Vad kul att du tycker om mina recept. <br /><br />Leila har bakat en nyttigare filmjölkslimpa, så det går nog bra att blanda i lite vad man vill i smeten. Här är en länk till Leilas limpa: http://recept.nu/1.18332/leila_lindholm/matbrod/mjol/filmjolkslimpaSarahttps://www.blogger.com/profile/17837454286204459100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post-49688337629629433012009-07-26T14:41:00.817+02:002009-07-26T14:41:00.817+02:00Hej och tack för jättebra recept! Jag har bakat di...Hej och tack för jättebra recept! Jag har bakat din fillimpa 4-5 gånger, den är ju supergod, men jag misstänker att den inte är så väldans nyttig..:P Jag undrar nu vad du tror om att höja fullkornsfaktorn lite genom att hälla i linfrön, solrosfrön m.m. (tacksam för fler förslag!)? Det är ju ett så himlans lättlagat bröd eftersom det inte kräver någon jästid eller är krångligt över huvud taget. Än en gång, tack för en supersida! Den ligger i min bokmärkeslista och ikväll blir det nog din heta kycklinggryta.<br />Kram från MimmiMimmihttps://www.blogger.com/profile/12074452200583505612noreply@blogger.com