tag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post8893113562313242418..comments2024-03-23T15:47:22.685+01:00Comments on Få lite Matro: Olivias grahamsbullarSarahttp://www.blogger.com/profile/17837454286204459100noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post-988009651730822672014-04-13T19:25:52.714+02:002014-04-13T19:25:52.714+02:00Vi har faktiskt inte bakat dem nån mer gång. Det b...Vi har faktiskt inte bakat dem nån mer gång. Det behövs inte så mkt till jäsningsprocessen. Jag bakar ofta matbröd utan sött och de jäser ändå bra. Men honung lät som ett bra alternativ.Sarahttps://www.blogger.com/profile/17837454286204459100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post-28511582845137728442014-04-09T17:37:11.747+02:002014-04-09T17:37:11.747+02:00Hej,
Bakar dom nu fast med honung istället för so...Hej, <br />Bakar dom nu fast med honung istället för sockret. Hur blev era utan socker. Tänkte på att det hjälper till med jäsningsprocessen. Blev det samma konsistens även utan?<br />Mvh LindaAnonymousnoreply@blogger.com