tag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post3162436935059867383..comments2024-03-23T15:47:22.685+01:00Comments on Få lite Matro: Gooda biffarSarahttp://www.blogger.com/profile/17837454286204459100noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post-60080136440512258482012-11-27T09:58:22.070+01:002012-11-27T09:58:22.070+01:00OK, tack!OK, tack!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post-41984611650540645382012-11-26T20:58:16.624+01:002012-11-26T20:58:16.624+01:00Jag har aldrig provat att ha degen i kylen så läng...Jag har aldrig provat att ha degen i kylen så länge och jag är för dålig på bakningens kemi för att veta vad som händer med jästen. Om du har tidsbrist när det är dags att äta skulle jag baka brödet i förväg och frysa in det. Då känns det ju ofta som nybakat när det sen tas upp från frysen.<br />Sarahttps://www.blogger.com/profile/17837454286204459100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4338305415497673724.post-19868162553043907882012-11-26T14:26:13.224+01:002012-11-26T14:26:13.224+01:00Oj, vad många bra recept på din blogg. Jag frågade...Oj, vad många bra recept på din blogg. Jag frågade på "Allt för föräldrar" och du svarade med länkar hit. Är det ngt av dina matbrödsrecept som skulle funka att göra degen en dag och sedan får den vila i kylen i två dygn innan gräddning?<br />Hälsn. YlvaAnonymousnoreply@blogger.com